Sjöbranten

18 nya marklägenheter i lugn miljö nära natur och Finjasjön.

Hässlehem bygger nya marklägenheter i Finjasjöpark. Med närhet till både natur och sjö tar ett bostadsområde med 18 lägenheter i 9 parhus form, med inflyttning Augusti 2019.

Finjasjöpark

Finjasjöpark är ett relativt nytt bostadsområde beläget vid nordöstra stranden av Finjasjön utanför Hässleholms centrum. Här byggs det nya villor var man än tittar. På en liten tvärgata Sjöbranten, bygger Hässlehem 9 parhus med 18 lägenheter.

Välbevarad miljö

Runt byggarbetsplatsen har man varit rädd om de gamla bokträden, som skapar en grön oas runt bygget. Tittar man noga, kan man skymta sjöblänk mellan trädstammarna och man förstår att Finjasjön bara ligger en kort promenad bort.

Till adressen Sjöbranten 4-13, som är en återvändsgränd, kommer bara de boende och deras gäster att hitta.

Högkvalitativa material

På vardera sidan om gatan byggs parhusen; fem på den ena sidan och fyra på den andra sidan. Varje lägenhet får en egen carport i anslutning till förrådet och generös balkong med räcke av aluminium och härdat glas. Bostäderna byggs av högkvalitativa och välisolerande material, för både underhålls- och energieffektivitet.

Den som vill hyra lägenhet på Sjöbranten, kan välja mellan tre- och fyrarumslägenheter, alla utrustade med ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, en öppen kökslösning och en generös balkong i anslutning till vardagsrummet. I hall och badrum ligger det klinkergolv. Kök, sovrum och vardagsrum är utrustade med parkettgolv. Ljuset flödar in genom de stora glaspartierna vid balkongen och öppnar upp för kontakt med naturen utanför.

Kommunikationer

Från Sjöbranten tar man en kort promenad upp till genomfartsgatan, Finjasjöparkväg, där stadsbussarna stannar. Med bussen tar man sig smidigt in till centrum, där en av hållplatserna finns strax utanför Centralstationen.

 

Tidsplan

Inflyttning 1 augusti 2019

Löpande urval sker.
 
Bostäder

 

10 st 3 RoK - 70 kvm

8 st 4 RoK - 83 kvm