Glöttadá - Välkomna till barnens dag på Hovdala slott!

På söndag kl. 11-16 är det Glöttada på Hovdala slott för 10:e året i rad! Det firar vi med flera nya roliga aktiviteter så som bubbelfotboll och selfiebooth m.m.

Alla aktiviteter är gratis!

Glöttadá på Hovdala slott

Under Glöttadan kan du ta busskörkort, träffa Räddningstjänsten, spela bubbelfotboll (från 7 år), ta häftiga bilder i vår selfiebooth och prova på akrobatik. Cirkus Trattofon spelar föreställningen Akropanik och Lilla Vilda teatern sagosystrar bjuder in dig till sagoskogen.

Vi visar den nya fladdermusutställningen och slottsverkstaden är öppen. Du kan åka häst och vagn, se en riktig riddarföreställning och fiska i vår fiskdamm. Den som vill kan också kolla in slottet. Ibland dyker ”Vita frun” upp och delar ut godis - om du vågar ta!!

Var? Hovdala slott.

När? Söndag 2 september kl. 11:00 - 16:00.

Gratis buss till och från Hovdala

Har du ingen bil? En buss kommer att gå från Hässleholm Kulturhus kl. 10.45 till Hovdala slott och tillbaka kl. 16.15 igen. Det är gratis att åka med bussen men platserna måste förbokas. Platser bokas genom nr 0709-717104. När du får en bekräftelse från oss är platserna bokade. Observera att det finns ett begränsat antal platser.