Hyra lägenhet!

Hyra lägenhet!

 

Det viktigaste; registrera dig i vårt kösystem. Nu när vi har många som söker våra lägenheter är det viktigt att ställa sig i kö. Även om du inte planerar att flytta just nu så är det bra att registrera dig för det är din kötid som avgör om du har chans att få lägenheten du är intresserad av. Högst köpoäng får lägenheten. En dag i kö = en köpoäng.

Alla lägenheter som sägs upp läggs ut på vår hemsida så du kan söka dem där. Lägenheterna ligger där i 5 dagar och under tiden har alla samma chans att söka dem. När ansökningstiden gått ut plockas lägenheten bort från hemsidan och de sökande rangordnas efter kötiden. De tre som har högst köpoäng och är godkända i vår kreditbedömning får visning på lägenheten.

Är lägenheten tom så är det vi som visar den men oftast är det hyresgästen som bor i lägenheten som visar den. Uppgifter om var du ska ringa finns i ditt erbjudande-mail/brev du fått från oss. Du kan även se på "Mina sidor" om du fått ett erbjudande. I ditt erbjudande står det ett sista svarsdatum. Det är viktigt att du svarar på erbjudandet inom den tiden för annars går erbjudandet till nästa i kön.

När svarstiden gått ut kontaktar vi dig. Är det du som är först i kön bokar tid för att skriva kontrakt!