Tyringe

Cirka 12 kilometer väster om Hässleholm ligger Tyringe. Byn är ett växande samhälle, mycket tack vare de bra tågförbindelserna. I Tyringe finns väl utvecklad service med barnomsorg, skola, butiker och övriga serviceinrättningar. Här finns även det populära Tyrs Hov med ishall, simhall och sporthall samt Tyringe kurhotell som tidigare var ett omtalat resmål för rekreation. Läs mer på Hässleholms kommuns hemsida

 

Flyktinggatan 1 A-C

Mitt i centrala Tyringe i ett lummigt och lugnt område ligger Flyktinggatan 1. Med de stora grönytorna och närheten till butiker och skolor är området väldigt trivsamt att bo i. Du som bor här har även nära till populära Tyrs hov. På innegården finns lekplats och möjlighet att grilla.

De charmiga och trevliga lägenheterna har högt i tak och samtliga lägenheter har egen balkong.

Grönlandsgatan 3-13

I ett lugnt och lummigt område ligger Grönlandsgatan 3-13. Med ett par minuter till centrum har du bland annat närhet till butiker, bank, vårdcentral och skolor. På den trevliga innergården finns lekplats och möjlighet att grilla.

Marklägenheterna är ljusa och välplanerade. Alla lägenheter har kaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Du som bor här har en liten trädgård med egen uteplats.

 
Hantverksgatan 14-16

I centrala Tyringe, alldeles intill vår fastighet på Järnvägsgatan 19, ligger Hantverksgatan 14-16. Här bor du med närhet till all service i centrum.
På Hantverksgatan har vi ljusa och trevliga lägenheter med många fönster. Samtliga lägenheter har egen balkong.

Hantverksgatans lägenheter är ljusa och trevliga. Många av lägenheterna har egen balkong medan en del har fransk balkong.
Järnvägsgatan 19

I centrala Tyringe, alldeles intill vår fastighet på Hantverksgatan 14-16, ligger Järnvägsgatan 19. Här bor du med närhet till all service i centrum.

Järnvägsgatans lägenheter är ljusa och trevliga. Många av lägenheterna har egen balkong medan en del har fransk balkong.


Riddarevägen 4-22
Seniorboende 60+

En liten bit utanför centrala Tyringe ligger seniorboendet Riddarevägen 4-22, alldeles i närheten av äldreboendet Hemgården. Här bor du i ett grönt och lummigt område.

Marklägenheterna är handikappvänliga med ljusa och öppna ytor. Varje lägenhet har tvättmaskin och torkskåp samt en liten uteplats. Du som bor här har fyllt 60 år.


Stenbocksgatan 11-13

I ett lugnt och trivsamt område mitt i centrala Tyringe ligger Stenbocksgatan 11-13. Du som bor här har närhet till livsmedelsbutik, post, bank, förskola samt populära Tyrs Hov. Stora grönytor omger Stenbocksgatan 11-13, vilket är ytterligare en bidragande orsak till att det är ett populärt område att bo i.

De moderna lägenheterna är ljusa och trevliga. I de kaklade badrummen finns både tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör en egen uteplats som vetter mot en lummig lövskog. I anslutning till uteplatserna finns även en gemensam grillplats.

 
Stenbocksgatan 12-16

I centrala Tyringe ligger Stenbocksgatan 12-16. Husen är byggda kring lummiga och gröna innergårdar med lekplats och grillplats. Närheten till butiker, förskola, post och bank gör att område är attraktivt för många hyresgäster. Du som bor här har även nära till populära Tyrs hov.

De ljusa och charmiga lägenheterna har alla egen balkong. 

Stenbocksgatan 24-28

Centralt i Tyringe ligger Stenbocksgatan 24-28. Trots att området ligger nära centrum har du som bor här nära till trevlig natur. Här har du nära till butiker, förskola. På innergården finns lekplats och möjlighet att grilla. Du som bor här har även nära till populära Tyrs hov.

Lägenheterna är trevliga och välplanerade. Många av dem har egen balkong medan en del har fransk balkong.


Vill du bo på en av våra andra orter? Läs mer här!