Bjärnum

Knappt två mil nordväst om Hässleholm ligger Bjärnum. Byn en väl utbyggd service med bland annat förskolor och skolor, ett brett serviceutbud och flera idrottsanläggningar. Det finns bra förbindelser med tåg och buss. Här finns även ett populärt badhus. I Bjärnum finns Musikteaterskolan som är vida känd runt om i landet. Här bor du som vill ha stor gemenskap och vacker natur inpå knuten. Läs mer på Hässleholms kommuns hemsida.

 


Platos väg 3-13, Vinkelgatan 5-15
Seniorboende 60+

I ett lugnt område alldeles intill äldreboendet Nybohemmet ligger seniorlägenheterna på Platos väg 3-13 och Vinkelgatan 5-15. Här bor du med närhet till centrum med bland annat livsmedelsbutik, vårdcentral, bank och post. Du har även nära till bra bussförbindelser. På Nybohemmet kan du äta och delta i olika aktiviteter.

Marklägenheterna på Platos väg är ett seniorboende som erbjuds dig som har fyllt 60 år. Lägenheterna, som har två rum och kök, är handikappvänliga och har egen uteplats.
Slättarödsvägen 3-81

Centralt i Bjärnum ligger Slättarödsvägen 3-81. I det ljusa och öppna bostadsområdet har du nära till bland annat skola, butiker, vårdcentral, idrottsanläggningar, badhus, bank och post. På den mysiga innergården finns en gemensam gräsmatta och grillplats.

Lägenheterna ligger i charmiga tvåvåningshus. Lägenheterna som ligger på första våningen har egen uteplats i form av en liten gräsmatta, medan de på andra våningen har en stor balkong. Tvättmaskin och torkskåp finns i varje lägenhet.
Södra vägen 10

Mitt i centrala Bjärnum ligger Södra vägen 10 A-C. Här bor du ett stenkast från buss och tågstation med goda pendlingsmöjligheter. När du lämnar lägenheten är du mitt i centrum med närhet till butiker, vårdcentral, apotek och bank. Du bor även nära idrottsanläggning och badhus.

Lägenheterna är bra planerade och vissa av lägenheterna har balkong. Till husen finns en innergård med utemöbler.
Södra vägen 13

Mitt i centrala Bjärnum ligger Södra vägen 13 A-B. Här bor du ett stenkast från buss och tågstation med goda pendlingsmöjligheter. När du lämnar lägenheten är du mitt i centrum med närhet till butiker, vårdcentral, apotek och bank. Du bor även nära idrottsanläggning och badhus.

Lägenheterna är välplanerade och de flesta av lägenheterna har balkong. Till husen finns en mysig innergård med lekplats.


Trevåningshus i rött tegel med lekplats och pergola i förgrunden
Vill du bo på en av våra andra orter? Läs mer här!