Hässleholm

Hässleholm är centralorten i Hässleholms kommun. Det strategiska läget gör att staden är ett nav i Öresundsregionen vilket bidrar till ständig utveckling. Med ett stort utbud av service och shopping, café och restauranger, förskolor och skolor är Hässleholm perfekt för dig som vill ha ett naturnära småstadsliv. Här finns även ett populärt kulturhus som ligger mitt i centrum. Den väl utbyggda kollektivtrafiken gör att du alltid har nära till storstäder som Lund, Malmö, Helsingborg och Köpenhamn. 

 

Kanslihusvägen 15 A-B

Fastigheten ligger på Kanslihusvägen 15 A-B på Garnisonen strax söder om Hässleholms centrum. Här finns naturen nära och erbjuder vandring och löprundor i skogen eller promenader längs med Finjasjöns strand. I området finns både förskola och skola. Stadsbussar går från Hässleholm C till Garnisonen och det finns cykelväg hela vägen in till centrum.

Lägenheterna är ljusa med stora fönster och lägenheterna i markplan har stor härliga uteplatser på baksidan i sydligt läge. Vi har bevarat fastighetens ursprungliga tegel. Badrummet är renoverat med klinker, kakel och är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare.

Kompanivägen 9-15

Nybyggda Kompanivägen hittar ni på Garnisonen strax söder om Hässleholms centrum. Här finns naturen nära och erbjuder vandring och löprundor i skogen eller längs promenaden vid Finjasjöns strand. I området finns både förskola och skola. Stadsbussar går från Hässleholm C till Garnisonen två gånger per timme under vardagar och det finns cykelväg hela vägen in till stan.

 
Apelvägen 2-20

I stadsdelen Röinge ligger Apelvägen 2-20 i ett naturskönt område. Du som bor här har närhet till Röinge skola och du når centrum på några minuter via bra bussförbindelser.

De ljusa och fina marklägenheterna ä samtliga utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Till varje lägenhet hör parkering, förråd och en liten uteplats.

Borggårdsgatan 8
Trygghetsboende 70+

På Borggårdsgatan 8 ligger trygghetsboendet Pärlan. Det centrala läget ger dig närhet till utbyggd service. På behändigt avstånd har du livsmedelsbutik, centrumhandel, vårdcentraler, Hässleholms kulturhus och natursköna Hässleholmsgården. Här bor du som har fyllt 70 år och som värderar gemenskap med dina grannar.

De ljusa och moderna lägenheterna har ett stort och rymligt kök, öppen planlösning samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Värme, vatten och el ingår i hyran. Till varje lägenhet hör en stor balkong där det finns plats för både trädgårdsmöbler och odlingshörna.


Gärdesvägen 55-73

I bostadsområdet Ljungdala, två kilometer utanför Hässleholms centrum, ligger Gärdesvägen 55-73. Här bor du i en lummig miljö med närhet till livsmedelsbutiker, vårdcentral och skola. På området finns en multisportplan som är exemplarisk för olika bollsporter. Du har tio minuters gångavstånd till centrala Hässleholm. Det finns även goda bussförbindelser.

Lägenheterna på Gärdesvägen är trivsamma med praktiska planlösningar. Många av lägenheterna har dessutom balkonger.


Gärdesvägen 75-127

I bostadsområdet Ljungdala, två kilometer utanför Hässleholms centrum, ligger Gärdesvägen 75-127. Här bor du i en lummig miljö med närhet till livsmedelsbutiker, vårdcentral och skola. På området finns en multisportplan som är exemplarisk för olika bollsporter. Du har tio minuters gångavstånd till centrala Hässleholm. Det finns även goda bussförbindelser.

Lägenheterna på Gärdesvägen är trivsamma med praktiska planlösningar. Många av lägenheterna har dessutom balkonger.

 Hantverkaregatan 2
Trygghetsboende 70+

Ett stenkast från centralstationen i Hässleholm ligger Hantverkaregatan 2, alldeles intill Kaptensgatan där Hässlehem också har fastigheter. De två husen omges av en lummig utemiljö. Här bor du med gångavstånd till centrum med bland annat vårdcentraler, apotek, butiker, bibliotek och kulturhus.

Här ligger ett av Hässlehems två trygghetsboenden. Det sju våningar höga huset har moderna och ljusa lägenheter. Varje lägenhet är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du som har fyllt 70 år och som högt värderar gemenskap med dina grannar. 

Kaptensgatan 9/Hantverkaregatan 6
Kategoriboende 50+

Ett stenkast från centralstationen i Hässleholm ligger Hantverkaregatan 6 och Kaptensgatan 9. De två husen omges av en lummig utemiljö. Här bor du med gångavstånd till centrum med bland annat vårdcentraler, apotek, butiker, bibliotek och kulturhus.

De ljusa lägenheterna har öppen planlösning samt balkong, många av dem är inglasade. Här bor du som har fyllt 50 år. På Kaptensgatan 9/Hantverkaregatan 6 finns hiss.
Kaptensgatan 6
Kategoriboende 50+

Ett stenkast från centralstationen i Hässleholm ligger Kaptensgatan 6, alldeles intill Hantverkaregatan där Hässlehem också har fastigheter. Sexvåningshuset omges av en lummig utemiljö. Här bor du med gångavstånd till centrum med bland annat vårdcentraler, apotek, butiker, bibliotek och kulturhus.

Här har vi ett handikappvänligt kategoriboende för dig som har fyllt 50 år. Lägenheterna har två rum och kök samt egen balkong. Hiss finns i fastigheten. Du som bor här har möjlighet att äta på äldreboendet Bokebergsgården.


 

Kyrkgatan 10 A-B

På Kyrkgatan 10 i centrala Hässleholm bor du med närhet till butiker, vårdcentral, kulturhus med bibliotek samt buss- och tågförbindelse. Du har även när till lummiga Hembygdsparken.

Lägenheterna är stora och luftiga med rymliga kök. Varje lägenhet har dessutom en balkong som vetter mot innergården.
Lövgatan 5A & B

I kvarteret där kulturmagasinet, Perrong 23 fanns under många år står här nu 19 nya bostäder med ett mycket citynära och attraktivt läge. De nya husen på Lövgatan får ett exceptionellt bra läge mitt i Hässleholms centrum, med alla butiker och närhet till Djupadals- och Hembygdsparken.

Noggrann planering, rejäla material och ett genuint hantverk ger lägenheter med hög kvalitet. Sov- och vardagsrum har parkettgolv i ek. I hall, kök och badrum ligger mattglaserad klinker.
Skolgatan 6
Kategoriboende 50+

Centralt vid Hembygdsparken ligger Skolgatan 7 (Ehrenborgsplan). Närheten till bland annat butiker, vårdcentral och kulturhus med bibliotek gör Skolgatan till ett attraktivt boende. Lägenheterna på Skolgatan 7 är till för dig som har fyllt 50 år.

Lägenheterna är moderna och alla är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och mikrovågsugn. Många av lägenheterna har balkong och en del av dem har byggts som inglasade uterum som med fördel kan användas året om.
Trebackalånggatan 122-172

I bostadsområdet Ljungdala, två kilometer utanför Hässleholms centrum, ligger Trebackalånggatan 122-172. Här bor du i en lummig miljö med närhet till livsmedelsbutiker, vårdcentral och skola. På området finns en multisportplan som är exemplarisk för olika bollsporter. Du har tio minuters gångavstånd till centrala Hässleholm. Det finns även goda bussförbindelser.

På Trebackalånggatan bor du i välplanerade lägenheter med stora rum och luftiga kök. Många av lägenheterna har egen balkong.

På Trebackalånggatan 124 och 126 finns lägenheter för dig som har fyllt 50 år.

Tredje Avenyen 19 A-D

Mitt i centrala Hässleholm ligger Tredje Avenyen 19. Här bor du med närhet till bland annat butiker, vårdcentral, kulturhus med bibliotek samt buss- och tågförbindelse.

De stora och luftiga lägenheterna är trivsamma och många av dem har balkong.
Tränggatan 19-41

I centrala Hässleholm i vacker miljö ligger Tränggatan 19-41 (Fridhem). Du som bor här har närhet till bland annat skolor och dagis. På tio minuters gångavstånd når du centrum. Det finns även en busshållplats alldeles intill fastigheten.

De moderna marklägenheterna är alla utrustade med torktumlare och tvättmaskin. Till varje lägenhet hör förråd, garage och en liten uteplats.
Österåsgatan 31-73

Knappt en kilometer från Hässleholms centrum ligger Österåsgatan 31-73 (Södergården). Området är barnvänligt med fina grönytor och lekmiljöer. Här har du nära till livsmedelsbutik, förskola och idrottsanläggningar.

På Österåsgatan finns både marklägenheter och tvåvåningshus. De ljusa och charmiga lägenheterna är alla utrustade med tvättmaskin. Lägenheterna på markplan har egen uteplats medan lägenheterna på andra våningen har balkong.
Sjöbranten  4-13

Finjasjöpark är ett relativt nytt bostadsområde beläget vid nordöstra stranden av Finjasjön utanför Hässleholms centrum. Här byggs det nya villor var man än tittar. På en liten tvärgata ligger Sjöbranten, 9 parhus med 18 lägenheter. Varje lägenhet har ett förråd, egen carport och en generös balkong. I den lummiga miljön har du ett stenkast till Finjasjön och busshållsplats ligger 100 meter bort från lägenheterna.


Vill du bo på en av våra andra orter? Läs mer här!