Vittsjö

Mellan Hässleholm och Markaryd ligger idyllen Vittsjö. Med vacker natur, många sjöar och en luft som är känd för sin renhet är Vittsjö en trivsam rekreationsort. I Vittsjö finns service som butiker, förskola och skola samt övriga serviceinrättningar. Byn har även bra tågförbindelser. Strax öster om byn ligger en vackert belägen golfbana. I Vittsjö finns en modern idrottsanläggning för friidrott samt för fotboll. Läs mer på Hässleholms kommuns hemsidaBjörkliden 1 c-d

En liten bit utanför centrala Vittsjö ligger Björkliden 1 i ett område med öppna ytor. På ett par minuters gångavstånd har du närhet till butiker och bank. Området är barnvänligt och har natursköna omgivningar.

Lägenheterna är trevliga och samtliga har egen balkong.

Björkliden 1c-d

 

Ekstigen 1-8

I närheten av Vittsjö kyrka, strax utanför centrum, ligger Ekstigen 1-8. Du som bor här har nära till Vittsjö skola, centrum med butiker, vårdcentral. På tio minuters gångavstånd har du Vittsjö Idrottsplats. Stora grönytor och en lekplats på innergården gör Ekstigen till ett trevligt i ett öppet och ljust område.

Lägenheterna är ljusa och trivsamma. Samtliga har en inglasad balkong.

På Ekstigen 8 har vi lägenheter för seniorboende för dig som har fyllt 50 år.

Vittsjö - Ekstigen

 

 

Hässleholmsvägen 31-33

Mitt i centrala Vittsjö ligger Hässleholmsvägen 31-33. Här har du nära till all service i byn. Med en fantastisk innergård och Vittsjön runt knuten är området väldigt trivsamt att bo i.

Lägenheterna är charmiga och en del av dem har balkong som vetter mot innergården.

På Hässleholmsvägen 31 finns ett antal lägenheter som är till för dig som har fyllt 55 år.

Hässleholmsvägen

 

 

Strandgatan 2-4

Mitt i centrala Vittsjö ligger Strandgatan 2-4. Här har du nära till all service i byn. Med en fantastisk innergård och Vittsjön runt knuten är området väldigt trivsamt att bo i.

Lägenheterna är charmiga och en del av dem har balkong som vetter mot innergården.

På Strandgatan 4E finns ett antal lägenheter som är till för dig som har fyllt 55 år.

Vittsjö- Hässleholmsvägen Strandgatan

 

 

Markarydsvägen 12

Seniorboende 60+

I en lugn miljö i utkanten av Vittsjö ligger seniorlägenheterna på Markarydsvägen 12, alldeles intill äldreboendet Skansenhemmet. Du som bor här ska ha fyllt 60 år.

De handikappvänliga marklägenheterna är ljusa och trevliga. Varje lägenhet har tvättmaskin och torkskåp samt en egen uteplats.

Vittsjö - MarkarydsvägenRadhusstigen 1-13

En liten bit utanför centrala Vittsjö ligger Radhusstigen 1-13, alldeles intill vår fastighet på Björkliden. På ett par minuters gångavstånd har du närhet till butiker och bank. Området är barnvänligt och har natursköna omgivningar.

De mysiga marklägenheterna är ljusa och trevliga. Varje lägenhet har egen uteplats.

Vittsjö - Radhusstigen

 

 

Radhusstigen 2-10

En liten bit utanför centrala Vittsjö ligger Radhusstigen 2-10, alldeles intill vår fastighet på Björkliden. På ett par minuters gångavstånd har du närhet till butiker och bank. Området är barnvänligt och har natursköna omgivningar.

De mysiga marklägenheterna är ljusa och trevliga. Varje lägenhet har egen uteplats.

Radhusstigen 2-10