Modern bostadsutveckling i Sösdala: Fastighetschef Andreas Håkansson meddelar att åtta nya marklägenheter snart står inflyttningsklara

 

Sösdala blir berikade med fler marklägenheter när fastighetschefen Andreas på Hässlehem berättar om det senaste tillskottet till orten - åtta nya marklägenheter på Ingenjörsgatan, en parallellgata till Hanåsvägen. Detta nya bostadsprojekt är en del av en satsning för att förtäta området och skapa moderna, ljusa bostäder som matchar dagens krav på hållbarhet och bekvämlighet.

De åtta nya lägenheterna kommer att fördelas på två huskroppar, vardera med två tvårumslägenheter och två trerumslägenheter. Den moderna designen och den genomtänkta planlösningen i varje lägenhet kommer att erbjuda en bekväm och trivsam bostad. Här ges bra parkeringsmöjlighet och tillgång till elbilsladdare. Varje lägenhet har en egen uteplats och eget förråd, varje lägenhet har dessutom en extra stor klädkammare om man har behov av mer förvaring.

Det nya bostadsprojektet är en del av en förtätningsstrategi på en befintlig tomt där det redan finns 16 lägenheter. Den genomtänkta planeringen och designen av de nya lägenheterna kompletterar på ett smidigt sätt de befintliga bostäderna och skapar en enhetlig och estetiskt tilltalande helhet.

Det förväntade inflyttningsdatumet är satt till den första mars, och Andreas uttrycker sin entusiasm över det kommande slutförandet av projektet. Slutbesiktning av bygget genomfördes i onsdags och därefter väntar man på slutbesked från Miljö- och Samhällsbyggnadsförvaltningen för att kunna ta byggnaden i bruk.

När det gäller hyreskostnaden för dessa moderna lägenheter kommer den att ligga runt 9 000-10 000 kronor per månad, vilket gör det till ett rimligt och attraktivt bostadsalternativ för många.

 

Andreas Håkansson, Fastighetschef