Vi bygger nytt och är med och utvecklar Hässleholms kommun




Vi utvecklar Hässleholms kommun - för våra hyresgäster och för kommunen. Med fokus på hållbart byggande och bostäder för alla skapar vi en mix av nybyggnation och befintligt hyresbestånd. Nybyggnationsprojekten finns på flera orter i vår kommun och lägenheterna är sökbara nedan. 

 

 

Färdigställd: Ingenjörsgatan, Sösdala

Nu presenterar vi åtta stycken marklägenheter på trivsamt läge i Sösdala. Lägenheterna har genomgående hög standard och varierande storlek - välplanerade tvåor samt rymliga treor. Inflyttning från: 1 mars, 2024.
Läs mer

Drönarebild över bostadsområde med marklägenheter i en rad och omgivande bostäder



Färdigställd: Kompanivägen, Hässleholm

Ute på Garnisonen i Hässleholm har vi byggt en ny stadsdel. I den tredje etappen byggdes 27 nya lägenheter med inflyttning under 2023. Med närhet till naturen samt både förskola och skola uppförde vi flerbostadshus i två huskroppar i fyra och ett halvt plan. Bo i fina omgivningar och med bra kommunikationer strax söder om Hässleholms centrum. Inflyttning: 2023.

Kompanivägen 9-15



Färdigställd: Vildhästvägen, Hästveda

I vacker miljö i Hästveda ligger Vildhästvägen. Här bor man med närhet till skola och med de centrala faciliteterna inom gångavstånd. 

Vi byggde trerumslägenheter och fyrarumslägenheter på 72 respektive 87 kvadratmeter med egen parkeringsplats samt uteplats med egen täppa.

Med fokus på god kvalitet och genomtänkta materialval inredde vi bostäderna, bland annat med klinkergolv i hall och badrum samt ekparkett i övriga rum. Inflyttning: 2023.