Sösdala

Cirka två mil söder om Hässleholm ligger Sösdala. Byn är i utvecklingsfas, mycket tack vare goda tågförbindelser. I Sösdala har du tillgång till god service som underlättar för både vuxna och barn. Skola och förskola samt flera serviceinrättningar möjliggör och underlättar ditt boende. Läs mer på Hässleholms kommuns hemsida

 


Esplanadgatan 1-27, Föreningsgatan 19-29, Skolgatan 26-30

I centrala Sösdala ligger Föreningsgatan 19-29, Esplanadgatan 1-27 och Skolgatan 26-30. Närheten till skola, butiker, vårdcentral, post och bank gör att området är väldigt attraktivt att bo i. Här har du även nära till buss- och tågförbindelser.

De trevliga lägenheterna ligger i tvåvåningshus. Samtliga är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har egen balkong och till varje lägenhet hör ett förråd. Lägenheterna på Skolgatan 26-30 har dessutom egen uteplats.

Sösdala - Esplanadgatan

 

 

Finkvägen 9-19

Seniorboende 60+

I lummig miljö, alldeles intill äldreboendet Björkhaga, ligger Finkvägen 9-19. Finkvägen är ett av Hässlehems seniorboenden där du som är över 60 år bor tryggt och trivsamt. Det centrala läget gör att du har nära till bland annat butiker, vårdcentral, bank och post. På äldreboendet Björkhaga har du möjlighet att äta och delta i aktiviteter.

Lägenheterna är handikappvänliga med egen uteplats. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare.

Sösdala - Finkvägen

 

 

Hanåsvägen 20, Norregatan 9

Mitt i centrala Sösdala ligger Hanåsvägen 20 och Norregatan 9. Här har du närhet till butiker, vårdcentral, bank och post. På den trevliga innergården finns en mötesplats med grill, bänkar och en kompisgunga.

De populära marklägenheterna har egen uteplats med tillhörande gräsmatta. Varje lägenhet har tvättmaskin och torkskåp.

Sösdala - Hanåsvägen 20

 

 

Hanåsvägen 7-13

Kategoriboende 50+

Mitt i centrala Sösdala ligger Hanåsvägen 7-13. Området är ett kategoriboende och erbjuds dig som har fyllt 50 år. Här har du nära till service i form av butiker, vårdcentral, bank och post. På den kringbyggda innergården finns en mötesplats i form bord och bänkar.

De fina och ljusa lägenheterna ligger i tvåvåningshus med hiss. Lägenheterna är handikappvänliga och en del av dem har egen uteplats eller balkong. Lägenheterna på Hanåsvägen 11 är marklägenheter.

Sösdala - Hanåsvägen 7-13

 

 

Skolgatan 20

Centralt i Sösdala ligger Skolgatan 20 i ett tvåvåningshus i trä. Du som bor här har nära till bland annat butiker, vårdcentral, skola, bank och post. På ett par minuters gångavstånd har du även buss- och tågförbindelser. Till fastigheten hör en trevlig innergård.

De trivsamma lägenheterna har alla egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna på andra våningen har en loftgång.

Sösdala - Skolgatan 20Storgatan 11, Skolgatan 19

Centralt i Sösdala ligger Storgatan 11 och Skolgatan 19. Du som bor här har nära till bland annat butiker, vårdcentral, skola, bank och post. På ett par minuters gångavstånd har du även buss- och tågförbindelser. Till fastigheten hör en trevlig innergård.

Lägenheterna, som består av två eller tre rum, är alla utrustade med tvättmaskin och torktumlare. En del av lägenheterna på första våningen har egen uteplats medan det är en loftgång på andra våningen.

Storgatan 11-13 och Skolgatan 19_2112