Vinslöv

I vackra omgivningar, 12 kilometer öster om Hässleholm, ligger Vinslöv. Orten har en väl utvecklad service med barnomsorg, skolor, idrottsanläggningar, butiker samt övriga serviceinrättningar. I Vinslöv ligger även ett populärt friluftsbad. Byn har bra tågförbindelser. Läs mer på Hässleholms kommuns hemsidaBoarpsvägen 10-28

Seniorboende 60+

Centralt i Vinslöv, alldeles intill Vinslövssjön, ligger seniorlägenheterna på Boarpsvägen 10-28. Du som bor här ska ha fyllt 60 år. Området är lummigt och närheten till centrums service gör Boarpsvägen till ett bekvämt och trivsamt boende.

De handikappvänliga marklägenheterna är ljusa och trevliga. Varje lägenhet har tvättmaskin och torkskåp samt en liten uteplats.

Vinslöv - Boarpsvägen

 

 

Edvin Widensväg 2-28

I centrala Vinslöv, med närhet till butiker, vårdcentral, bank, post och skola, ligger Edvin Widéns väg 2-28. Husen är byggda kring en trevlig innergård.

De moderna lägenheterna har samtliga egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna i markplan har egen uteplats medan de på andra våningen har balkong.

Edvin Widens väg_2031

 

 

Ljunggatan 12 A- H

På Ljunggatan 12 bor du centralt i Vinslöv med närhet till butiker, skola, vårdcentral, bank och post.

De trevliga marklägenheterna är välplanerade och ljusa. Samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare samt egen uteplats.

Vinslöv - Ljunggatan 12

 

 

Ljunggatan 16

 centrala Vinslöv, med närhet till butiker, vårdcentral, bank, post och skola, ligger Ljunggatan 16.

De trevliga och välplanerade lägenheterna har samtliga egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheterna på första våningen har egen uteplats.

Vinslöv - Ljunggatan 16

 

 

Stora Torggatan 7/ Hantverksgatan 2

Kategoriboende 50+

I ett område i centrala Vinslöv ligger de trevliga lägenheterna på Stora Torggatan 7 och Hantverksgatan 2. Här bor du som har fyllt 50 år med närhet till bland annat butiker, vårdcentral, bank och post.

Lägenheterna är ljusa och trevliga och alla är utrustade med tvättmaskin och kondenstumlare. Många av lägenheterna har egen balkong.

Vinslöv - Stora Torggatan 7

 

 

Vannebergav 2 / Föreningsg 53

I ett lugnt och trevligt område i centrala Vinslöv ligger Vannebergavägen 2 och Föreningsgatan 53. Du som bor här har nära till bland annat livsmedelsbutik och skola.

De charmiga lägenheterna är trevligt planerade och alla lägenheter har egen balkong.

Vinslöv - Vannebergavägen 2

 

 

Västerg 8-10

I ett lugnt och trevligt område i centrala Vinslöv ligger Västergatan 8-10. Du som bor här har nära till bland annat livsmedelsbutik och skola.

De charmiga lägenheterna är trevligt planerade. Alla lägenheter på Västergatan har egen balkong.

Vinslöv - Västergatan 8

 

 

Gröna gatan 5

I ett lugnt och trevligt område i centrala Vinslöv ligger Gröna gatan 5. Du som bor här har nära till bland annat livsmedelsbutik och skola.

De charmiga lägenheterna är trevligt planerade. Många av lägenheterna har balkong.

Gröna Gatan 5

 

 

Ågatan 2-10

Seniorboende 60+

Centralt i Vinslöv, alldeles intill Vinslövssjön, ligger seniorlägenheterna på Ågatan 2-10. Du som bor här ska ha fyllt 60 år. Området är lummigt och närheten till centrums service gör Ågatan till ett bekvämt och trivsamt boende. På området finns en trevlig samlingslokal.

Marklägenheterna är trevliga och ljusa med egen uteplats. Gemensam tvättstuga finns på området.

Vinslöv - Ågatan 2

 

 

Ågatan 5-9

Seniorboende 60+

Centralt i Vinslöv, alldeles intill Vinslövssjön, ligger seniorlägenheterna på Ågatan 5-9. Du som bor här ska ha fyllt 60 år. Området är lummigt och närheten till centrums service gör Ågatan till ett bekvämt och trivsamt boende. På området finns en trevlig samlingslokal.

De handikappvänliga marklägenheterna är ljusa och trevliga.

Ågatan 5-9-5910

 

 

Storgatan 50 A-F

Med centralt läge nära förskola, skola, matbutik runt hörnet byggs dessa fantastiska marklägenheter. Pendelavstånd till både Hässleholm och Kristianstad.

Trerumslägenheter med 72 kvadratmeter med egen parkeringsplats, uteplats mot väster och egen täppa.

Med fokus på god kvalite har vi valt klinkergolv i hall, badrum och ekparkett i övriga rum. Badkrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare.